On el cor batega


Aquest mes de Novembre, he tingut el regal de poder tornar a Uruguai. Terra amorosa i càlida que em va acollir durant tres anys de la meva vida, mentre realitzava la formació de Río Abierto.  El meu cos ha estat recordant i reconeixent carrers, olors, mirades, abraçades, espais, gustos.., la memòria emocional gravada a les meves cèl·lules s’ha anat activant a mesura que passaven els dies allà. Impressionant com el nostre cos, guarda totes les vivències!

Aquest any, ha estat  Uruguai el protagonista del Congrés Internacional de Río abierto, que es celebra cada 2 anys en un país diferent! Una trobada on instructor@s de tot el món, comparteixen i intercanvien coneixements i experiències, a part de rebre formació de la mà directe de Maria Adela Palcos i Graciela Figueroa, les dues grans mestres d’aquest camí de desenvolupament personal.

Per mi era important poder agraïr a tota la meva gent d’allà i a la terra d’Uruguai tot el que m’ha donat, que és moltíssim, tant a nivell personal com professional!! Per aquest motiu vaig decidir oferir el taller “Donde el corazón late” al Congrés, com a gratitud de cor a tot el viscut allà!

Ara, un cop tornada, comparteixo aquest taller nascut a Uruguai a terres Gironines!

ON EL COR BATEGA

El cor, òrgan que vibra, batega, respira, es mou constantment al ritme i al so de la vida. Lloc on habiten mil emocions, vincles, respostes, intuïcions i experiències de la nostra història.

En el taller oferirem l’espai per escoltar el seu bateg, el seu sentir, la seva presència, a través de les eines psicocorporals de Río Abierto. La música i el moviment seran els eixos principals d’aquest viatge sensorial.

“La humilitat d’agrair ens farà grans”

> No cal experiència prèvia en dansa
> Per més informació i inscripcions, pots contactar amb mi, via telèfon o mail i t’explicaré encantada!

628029828 / info@martapineda.org
www.martapineda.org

Dona’t l’espai per sentir!

 

Publicat a UncategorizedDeixa una resposta

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estàn senyalitzats amb *